De Smartphone Die Je Wil, Maar Niet Kunt Krijgen!

OnePlus TwoOnePlus 2 is de smartphone die je wil, maar niet kunt krijgen. De specificaties van dit nieuwe vlaggenschip zijn ongekend. Hij maakt gebruik van de beste technieken die momenteel verkrijgbaar zijn en draait op het laatste OS van Android. Naast deze extreme specificaties hoort natuurlijk een extreem goedkope prijs. Dit toestel is de natte droom voor iedere Androidliefhebber, maar als je deze telefoon wilt bestellen moet je achter in de rij aansluiten. Het toestel is enkel te verkrijgen via OnePlus zelf en je moet je aanmelden voor een uitnodiging en wachten tot OnePlus je benaderd voor de mogelijheid om het toestel te kopen. Dus hoewel veel mensen het toestel wel willen, is het ongelooflijk lastig om hem te krijgen.

Iedereen zag het al wel een beetje aankomen dat de OnePlus 2 onderweg was. Het verassingselement dat de OnePlus 1 had is daarmee ook helemaal weg. Des al niet te min is de OnePlus 2 overduidelijk voorzien van veel betere specificaties dan zijn voorganger, waarmee iedereen toch nog aangenaam verast is.

OnePlus begon als een bedrijf dat simpelweg het vlaggenschip segment wilde oproeren. De OnePlus One was niet zomaar een premium telefoon voor een betaalbare prijs. Hij was ook goed in het creëren van een hype en heeft er alles aan gedaan om deze te bevredigen. De ‘Never Settle’ start-up is nu een begrip geworden, best knap om dat in één generatie voor elkaar te krijgen. Alles is goed klaar gezet voor de OnePlus 2 om zijn aankomst een daverend succes te maken.

Hieronder vindt u de specificaties van de OnePlus 2

  • 5.5″ LTPS display with 1080p resolution; 401ppi; Corning Gorilla Glass 4
  • 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 chipset; CPU: 4x Cortex-A57 at 1.8GHz and 4x Cortex-A53 at 1.5GHz; Adreno 430 GPU; 3GB (16GB model) or 4GB (64GB model) of RAM
  • 13MP main camera with dual-LED flash, optical image stabilization, laser-assisted auto-focus
  • 4K video capture at 30fps; 1080p video capture at 30fps; 720p video capture at 120fps
  • 5MP front-facing camera, 1080p at 30fps video recording
  • Oxygen 2.0 OS based on Android 5.1.1 Lollipop; Android M features
  • 16GB or 64GB of built-in storage
  • Quad-band GSM/GPRS/EDGE; UMTS/HSPA+; 4G LTE Cat.4 connectivity
  • Wi-Fi a/b/g/n/ac; Bluetooth 4.1; USB 2.0 type-C port; GPS with A-GPS and GLONASS
  • Dual-microphone active noise canceling
  • Attractive price tag
  • Customizable exterior via a selection of extra StyleSwap covers
  • 3,300mAh non-removable battery

Zoals u in de specificaties kunt zien beschikt de OnePlus 2 over de USB-C aansluiting, gegarandeerd super snel laden en data verzenden. De USB-C aansluiting heeft de toekomst, alle tech bedrijven gaan namelijk over op dit laad type. Alle stekkers en uitgangen zullen in de loop der tijd worden vervangen voor de USB-C opladers.

Nog maar net aangekondigd of de eerste hoesjes en screenprotectors zijn al verkrijgbaar voor de OnePlus 2, terwijl het nog wel even gaat duren voor de eerste Nederlanders het toestel weten te bemachtigen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.