High-end Lenovo Vibe Shot Nu Beschikbaar

Lenovo-Vibe-ShotIn maart heeft Lenovo de Lenovo Vibe Shot smartphone aangekondigd. Deze smartphone, die vooral is gericht op het maken van mooie foto’s, is nu te bestellen voor 316 dollar.

Lenovo is een merk dat we steeds vaker tegenkomen op de smartphonemarkt. Eén van de nieuwste toestellen van deze Chinese fabrikant is de Lenovo Vibe Shot Z90-7 4G. De smartphone is voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels (441PPI), een 64bit Qualcomm Snapdragon 615 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu, dualSIM-ondersteuning en 4G-ondersteuning. De smartphone draait op Android 5.0 (lollipop) en heeft uiteraard toegang tot Wi-Fi, GPS/ A-GPS, Bluetooth 4.1 en een micro-USB poort.

Lenovo-Vibe-Shot-Z90-7-4G-Smartphone

De meest belangrijke eigenschap van de Lenovo Vibe Shot is de camera. Aan de achterkant zit namelijk een 16 megapixel sensor met LED-flitser en aan de voorkant  een 8 megapixel sensor voor selfies. De sensoren in de smartphone zijn zeer gevoelig, waardoor het mogelijk is om duidelijke foto’s te maken in donkere omgevingen. Dankzij een knop aan de zijkant van de smartphone kan de gebruiker schakelen tussen automatische fotografie of “pro” fotografie, waarbij de gebruiker meer instellingen zelf kan wijzigen.

Lenovo-Vibe-Shot-Z90-7-4G

De smartphone heeft een metalen frame en is beschikbaar in de kleuren “rose red”, “pearl white” en “titanium grey”. De Lenovo Vibe Shot heeft een afmeting van 14.2 x 7.0 x 0.76 cm en weegt 145 gram. De smartphone is nu beschikbaar op GearBest.com voor 315,99 dollar, ongeveer 277 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.