“HTC One A9 Krijgt Adviesprijs Van 699 Euro”

HTC One A9Gisteren schreven we dat de HTC One A9 in de hogere mid-range segment zal worden geplaatst. De smartphone echter heeft tijdelijk op de website CentralPoint.nl gestaan voor een adviesprijs van maar liefst 699 euro. Als dit klopt verwachten wij dat HTC weer een tegenvallende lancering tegemoet gaat.

De HTC One A9 beschikt volgens de laatste geruchten over een 5-inch Full HD AMOLED-display, een 1,5GHz Snapdragon 617 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 4 megapixel selfie camera, een vingerafdrukscanner en een 2150 mAh accu.

Dit zijn geen slechte specificaties, maar niet goed genoeg om als high-end flagship op de markt te brengen. De HTC One A9 was echter wel tijdelijk te zien op CentralPoint.nl voor een adviesprijs van maar liefst 699 euro. Dit zijn prijzen die je verwacht bij de nieuwste high-end toestellen, niet bij een midrange smartphone.

Volgens de website komt de HTC One A9 in de kleuren Topaz Gold, Deep Garnet, Opal Silver en Carbon Grey. Wij hebben wel onze twijfels over de verkoopprijs. Of de bovenstaande specificaties kloppen niet, of de prijs op CentralPoint klopt niet. Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat HTC gek genoeg is om zo’n hoge adviesprijs te geven aan een mid-range smartphone.

HTC zal de smartphone naar verwachting op 29 september officieel onthullen. Tot die tijd moeten we de bovenstaande geruchten met een flinke korrel zout nemen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.