Zo Installeer Je Android 6.0 Op De Nexus 4

Nexus 4Google zal geen Android 6.0 (Marshmallow) update uitrollen naar de Nexus 4. Dit heeft Google vlak na de introductie van de nieuwe Android-versie aangekondigd. Als je een beetje handig bent kan je Android 6.0 echter handmatig op de Nexus 4 installeren, zo blijkt uit een test van Dmitry Grinberg.

Dmitry Grinberg is gaan knutselen met de Nexus 4 om te zien of Android 6.0 op de smartphone kan worden geïnstalleerd. Dat is gelukt en hij heeft een bestand online gezet zodat anderen Android 6.0 handmatig op de Nexus 4 kunnen installeren. Het installeren van Android 6.0 is echter niet voor iedereen weggelegd en komt met een hele lijst instructies.

Als je geen ervaring hebt met “flashen” en het handmatig installeren van firmware dan raden wij aan om Android 6.0 niet te installeren op je Nexus 4. Als je bepaalde stappen namelijk niet juist uitvoert dan kan dit schadelijke gevolgen hebben.

Lukt het je wel om Android 6.0 te installeren dan zul je ontdekken dat de Nexus 4 ineens LTE-netwerken ondersteunt. Iets wat de smartphone nooit heeft gekund.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *