“Foto En Specificaties OnePlus X Gelekt”

OnePlusOp het internet is een foto opgedoken van de aankomende OnePlus X samen met enkele specificaties. De OnePlus X zal later vandaag officieel worden aangekondigd en beschikt over high/midrange specificaties.

Bij de FFC (Federal Communications Commission) zijn specificaties opgedoken van de derde en goedkopere smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus. Ook is er een foto van de smartphone verschenen. Op deze foto zien we het logo van OnePlus aan de achterkant van de smartphone en een USB-C poort met dubbele speakers aan de onderkant.

OnePlus X foto

Uit de documenten van de FCC blijkt dat de OnePlus X is voorzien van een 5-inch Full HD display, een 1,9GHz MediaTek Helio X10 processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aa de voorkant, een 3000 mAh accu, een USB-C poort en NFC-ondersteuning.

OnePlus zal de OnePlus X vermoedelijk later vandaag officieel presenteren, dus lang hoeven we niet meer te wachten. Heb je geen interesse in de OnePlus X, maar wel in de OnePlus 2 dan is vandaag je kans om de smartphone zonder uitnodiging te kopen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.