Specificaties Galaxy A9 Gelekt Via AnTuTu

Samsung Galaxy A8 smartphoneVia de Benchmark tool AnTuTu zijn enkele specificaties gelekt van de nog niet aangekondigde Galaxy A9. De Galaxy A-serie van Samsung beschikt over redelijke specificaties, maar het uiterlijk van de smartphone speelt ook een grote rol. Zo hebben de Galaxy A-toestellen een metalen behuizing en zijn de toestellen zeer dun.

Samsung is druk bezig met het uitbreiden van de nieuwe Galaxy A-serie. Zo werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant momenteel aan de A3X, A5X, A7X en de A9. Van de A9 zijn via een AnTuTu benchmark test nu enkele specificaties gelekt. Hieruit blijkt dat de Galaxy A9 is voorzien van een 5,5-inch display met een Full HD resolutie, een Snapdragon 620-processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte.

Samsung Galaxy A9 AnTuTu

De smartphone draait op Android 5.1.1, maar het is goed mogelijk dat de smartphone nog voor de lancering Android 6.0 krijgt. De AnTuTu Benchmark toont geen camera details, maar volgens SamMobile krijgt de smartphone minimaal een 16 megapixel sensor. Naar verwachting duurt het nog zeker 3 tot 4 maanden voordat Samsung de Galaxy A9 zal presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.