“BlackBerry Priv Krijgt In China Adviesprijs Van Ongeveer €550”

BlackBerry Priv fotoDe BlackBerry Priv is een veelbesproken smartphone, omdat het de eerste Android-smartphone van de Canadese fabrikant is. Volgens eerdere berichten krijgt de smartphone een adviesprijs mee van €800, maar er is nu ook een adviesprijs voor China online verschenen van omgerekend slechts €550.

Vorige week verscheen op een Tsjechische website, die vaker juiste informatie heeft gelekt, een adviesprijs van €800 voor de BlackBerry Priv. Dit is een behoorlijke adviesprijs. Deze week is er echter ook een adviesprijs voor China online verschenen en deze ligt met €550 euro een stuk lager. Als de nieuwe adviesprijs juist is dan maakt dit de smartphone in eens een stuk aantrekkelijker.

De CEO van BlackBerry heeft zelf laten weten dat de smartphone een hoge adviesprijs zal krijgen, maar dat de prijs niet zo hoog zal worden dat het mensen afschrikt om de BlackBerry Priv te kopen. Wij denken zelf dat €800 euro veel mensen zal afschrikken en dat €550 een prijs is wat veel mensen wel over hebben voor een goede smartphone.

Deze week zijn ook weer nieuwe foto’s online verschenen samen met meer details over de specificaties van de BlackBerry Priv. De Android-smartphone beschikt over een 5,4 inch display met een 2K-resolutie, een Snapdragon 808 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 18 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 5.1 (leollipop) met bijbehorende BlackBerry-apps en heeft een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord met een ingebouwde trackpad.

BlackBerry zal de smartphone volgende maand in Amerika lanceren. Het is niet bekend of de BlackBerry Priv ook gelijk in Europa beschikbaar zal zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.