“Samsung Zal Galaxy Note 8 In Augustus Presenteren”

Galaxy Note 8 ConceptTot 2015 introduceerde Samsung de nieuwste Galaxy Note-phablet altijd tijdens de IFA-beurs in Berlijn, maar sinds 2015 krijgen we de nieuwste Galaxy Note-toestellen te zien in augustus. Volgens de Zuid-Koreaanse media zal Samsung de Galaxy Note 8 ook in augustus introduceren.

De Korea Herald schrijft op basis van bronnen dat Samsung de Galaxy Note 8 in augustus officieel zal introduceren. Een echte verrassing is dit nieuws niet, aangezien Samsung de afgelopen twee jaar de nieuwste Galaxy Note ook al in augustus presenteerde. Daarvoor introduceerde Samsung de toestellen nog in september.

De Galaxy Note 8 is de eerste Note-phablet sinds drie jaar die waarschijnlijk ook in Nederland en België op de markt zal verschijnen. De Galaxy Note 4 uit 2014 is de laatste phablet uit de serie die officieel hier is geïntroduceerd. De Galaxy Note 5 kwam namelijk alleen in Amerika op de markt, waarna de Samsung Galaxy S6 Edge+ als vervanger in Europa werd geïntroduceerd. De Galaxy Note 7 is vanwege accu problemen al voor de lancering in de Benelux van de markt gehaald.

Qua specificaties beschikt de Galaxy Note 8 naar verwachting grotendeels over dezelfde specificaties als de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Wel krijgt de phablet vermoedelijk een nog groter 6,4-inch Super AMOLED-scherm. Intern vinden we waarschijnlijk een Exynos 8-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 12 megapixel dual-camera.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.