“Tijdens CES Nog Geen LG Flex 3 Of LG G5”

LGVorig jaar tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas presenteerde de Zuid-Koreaanse fabrikant LG de LG Flex 2. Het is daarom te verwachten dat LG de komende CES de opvolger van deze smartphone zal presenteren. Volgens de laatste geruchten is dit echter niet het geval. Ook de LG G5 zal nog niet in het begin van 2016 worden aangekondigd.

De licht gebogen LG Flex 2 werd vorig jaar tijdens de CES in Las Vegas gepresenteerd. De LG Flex 2 was een flinke verbeteren ten opzichte van de LG Flex en bevatte high-end specificaties. Fabrikanten houden vaak een vast patroon aan voor de lancering van smartphone-opvolgers, maar ditmaal lijkt dat niet het geval, aldus de Zuid-Koreaanse site Daum. het is niet bekend of de smartphone later in 2016 zal worden gelanceerd.

Eerdere geruchten spraken ook over een lancering van de LG G5 tijdens de CES in februari. Ook dit is volgens de site niet juist. LG zou namelijk plannen hebben om de smartphone eind april te presenteren. Dit lijkt goed mogelijk aangezien de LG G4 op 28 april van dit jaar werd gepresenteerd. De LG G5 beschikt volgens de geruchten over een volledig metalen behuizing, een 5,6-inch QHD-display, een Snapdragon 820-chipset en een 21 megapixel camera.

De opvolger van de onlangs aangekondigde LG V10 zal volgens de website in de tweede helft van 2016 worden gepresenteerd. De LG V10 is onder andere interessant vanwege het extra display aan de bovenkant van het toestel en de schokbestendige behuizing.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.