Motorola Start Uitrol Android 6.0 Marshmallow Voor Moto G (2015)

Motorola Moto GDe Moto G uit 2015 is de derde smartphone in de Moto G-lijn die bij de lancering draaide op Android 5.1 (Lollipop). Motorola is in Amerika nu begonnen met de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) voor dit toestel.

De Moto G (2015) is voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een 1,4GHz Qualcomm Snapdragon 410 quad-core processor, een waterdichte behuizing (IPX7), 1GB of 2GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera en een 2470 mAh accu. In Nederland kan je de smartphone in combinatie met een cash-back actie al kopen voor 170 euro.

Motorola Moto G 2015 Android 6.0 Marshmallow

In Amerika is de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) al begonnen, maar het is niet bekend wanneer Motorola de update ook in Nederland en andere landen uitrolt. De update brengt onder andere de nieuwe Now on Tap-functionaliteit met zich mee. Hierdoor kan je met enkele klikken op je scherm nog meer informatie vinden over de content op dat scherm. Ook krijg je meer controle over app-permissies en zijn er enkele beveiligingspatches toegevoegd

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.