“Android Marshmallow Brengt Extra Edge-functies Naar Galaxy Edge-toestellen”

Samsung Galaxy S6 Edge App-EdgeDe website Sammobile meldt dat Android 6.0 (Marshmallow) enkele nieuwe functies toevoegt aan de gebogen schermrand van de Galaxy Edge-toestellen van Samsung.

De Galaxy Edge-toestellen van Samsung hebben een gebogen display die onder andere kan worden gebruikt voor snelkoppelingen en widgets. Veel meer is er echter nog niet mogelijk. Uit een bèta van Android Marshmallow voor Samsung-toestellen blijkt dat hier bij de volgende grote Android-update verandering in komt.

Naast opties voor apps, widgets en contacten zal Samsung ook een paneel met locaties tonen met een veeg opzij. In het paneel “quick tools” staat voortaan een kompas en er zijn enkele knoppen toegevoegd voor veelgebruikte apps. De video hieronder geeft meer duidelijkheid over de nieuwe Edge-funties.

Wanneer de Android 6.0 Marshmallow-update zal worden uitgerold naar de Samsung-toestellen is nog niet bekend. Momenteel is de nieuwste versie van Android alleen nog maar beschikbaar voor een beperkt aantal toestellen, waaronder de Nexus-toestellen van Google.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.