Samsung Galaxy S6 Mini Verschijnt In Webshop

Samsung_Galaxy_S5_mini_2De introductie van de Galaxy S7 komt steeds dichterbij, maar Samsung lijkt eerst nog een andere smartphone voor ons in petto te hebben. In een webshop is namelijk de Galaxy S6 Mini verschenen samen met enkele specificaties.

Zowel van de Galaxy S4 als van de Galaxy S5 heeft Samsung een mini-variant op de markt gebracht. Van de Galaxy S6 is echter nog geen mini-versie uitgebracht. Het lijkt er nu op dat Samsung binnenkort alsnog een Galaxy S6 Mini zal uitbrengen. Op de website LetsTango is de Galaxy S6 Mini namelijk opgedoken, inclusief enkele specificaties. De smartphone is echter nog niet te bestellen en de afbeeldingen bij de smartphone zijn van de normale Galaxy S6.

LetsTango Galaxy S6 Mini

Volgens de webshop beschikt de Galaxy S6 Mini over een 4,8-inch Super AMOLED-display, een Snapdragon 808-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 15 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en Android 5.1 (Lollipop).

Dergelijke geruchten moeten we altijd met een korreltje zout nemen, maar het is goed mogelijk dat Samsung alsnog een Galaxy S6 Mini op de markt zal brengen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.