“Foto’s Van Huawei P8 Gelekt”

Huawei P8 RenderNaar verwachting zal Huawei tijdens een presentatie op 15 april de Huawei P8 aankondigen. Dit weekend zijn er echter al wat renders gelekt van wat volgens de bron de Huawei P8 moet zijn.

Op de foto’s zien we dat Huawei veel aandacht heeft besteed aan de metalen behuizing van de smartphone. Ook zien we aan de rechterzijde de aan/uit knop en de volume knoppen. In de linker bovenhoek zit de camera met dual led-flitser. Volgens de geruchten heeft Huawei de vingerafdrukscanner verwerkt in de kleine aan/uit knop.

De Huawei P8 zal waarschijnlijk gaan beschikken over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een octa-core Kirin 930 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu.

Naar verwachting zal Huawei de Huawei P8 op 15 april aankondigen en op 22 april lanceren. Naast de Huawei P8 zal de Chinese fabrikant ook een “Lite” versie van de smartphone introduceren die van iets minder hoge specificaties is voorzien.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. 5eyez schreef:

    De officiele teasing video van Huawei over P8. Ik denk iets met licht. https://www.youtube.com/watch?v=Nn-4ABBbo3E

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.