OnePlus X Elke Dinsdag Zonder Invite Te Koop

OnePlus X no-inviteOm het nieuwe jaar te vieren kan iedereen vandaag de OnePlus X bestellen, ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen van OnePlus. De OnePlus X is de nieuwste en goedkoopste smartphone van OnePlus.

In oktober kondigde OnePlus de zogeheten OnePlus X aan. Deze smartphone is onder andere voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,2GHz Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, 4G-ondersteuning, dualSIM en Android 5.1.1 (lollipop) met de Oxygen OS-skin. De smartphone heeft een adviesprijs van 269 euro. Dat is 70 euro goedkoper dan de eerder aangekondigde OnePlus Two.

Bij de lancering van de smartphone liet OnePlus weten dat de OnePlus X alleen verkrijgbaar is via het invite-systeem. Gelukkig wil OnePlus het nieuwe jaar goed beginnen en is de OnePlus X vanaf nu elke dinsdag zonder uitnodiging verkrijgbaar. De dag begint om 00.00 AM CET.

Momenteel lijkt OnePlus.net echter moeite te hebben met het grote aantal bezoekers, aangezien wij de site momenteel niet kunnen openen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Yanii3004 schreef:

    Dit is al oud nieuws hoor..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.