“Samsung Galaxy S7 Krijgt Grote Accu En Waterdichte Behuizing”

SamsungGeruchten over Samsung’s nieuwe flagship duiken wekelijks op, en vandaag is dat niet anders. Volgens de laatste berichten krijgt de Galaxy S7 onder andere een grote accu en een waterdichte behuizing.

De nieuwe berichten zijn ditmaal afkomstig van Venturebeat. Deze website  schrijft dat de Galaxy S7 zal worden voorzien van een stof en waterdichte behuizing met een IP67-certificaat. IP67 geeft aan dat een toestel tot 1 meter diep in het water kan.

De zelfde bron schrijft ook dat de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge beide een grote accu krijgen. De Galaxy S7 krijgt een 3000mAh accu terwijl de Edge-uitvoering zal worden voorzien van een 3600mAh accu. Dit is aanzienlijk meer dan de huidige Galaxy S6 (2550mAh) en Galaxy S6 Edge (2600mAh).

De toestellen krijgen ook de nieuwe Exynos 8 Octa 8890-processor die door Samsung zelf zal worden gemaakt. De energieverbruik van deze chip is nog onbekend, waardoor we niet met zekerheid kunnen zeggen dat de batterijduur van de Galaxy S7 ook langer zal zijn dan de batterijduur van de Galaxy S6.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.