Huawei Gaat Huawei P9 Mogelijk Vandaag Al Presenteren

Huawei CES uitnodiging Huawei P9Huawei heeft uitnodigingen verzonden voor een presentatie die later vandaag zal plaatsvinden. Volgens de geruchten zal Huawei mogelijk dan al de Huawei P9 aankondigen, de eerste high-end smartphone van 2016.

In december werd nog gesproken over een Huawei P9 aankondiging in maart, maar de laatste geruchten spreken in eens over een aankondiging later vandaag. Mochten deze nieuwe geruchten kloppen dan is Huawei de eerste fabrikant die in 2016 een high-end smartphone presenteert.

De Huawei P9 is de opvolger vande Huawei P8, die over zeer nette specificaties beschikt. De P9 komt naar verwachting in drie verschillende formaten op de markt, waaronder een 5-inch Huawei P9 Lite, een 5,2-inch Huawei P9 en een 6,8-inch Huawei P9 Max.

De Huawei P9 is volgens de berichten vooral interessant vanwege zijn werkgeheugen. De Lite-versie krijgt namelijk al 4GB werkgeheugen, terwijl de gewone Huawei P9 en de Huawei P9 Max over maar liefst 6GB werkgeheugen beschikken. Mocht dat inderdaad het geval zijn dan is Huawei de eerste fabrikant die een smartphone met 6GB werkgeheugen introduceert.

Huawei heeft zelf de introductie van de Huawei P9 nog niet bevestigd. Wel heeft de Chinese fabrikant aangegeven later vandaag tijdens de CES in Las Vegas een nieuw product aan te kondigen. We zullen dus zeer snel te weten komen of de bovenstaande berichten kloppen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.