“Samsung Gaat Dit Jaar Eerste Opvouwbare Smartphone Introduceren”

Samsung opvouwbare smartphoneSamsung experimenteert al jaren met opvouwbare schermen voor smartphones, en als we de analisten mogen geloven dan zal de Zuid-Koreaanse fabrikant dit jaar al de eerste opvouwbare smartphone presenteren.

De Samsung Galaxy Round is het allereerste commerciële toestel met een flexibel beeldscherm. Deze werd in de afgelopen jaren opgevolgd door de Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy S6 Edge en de Samsung Galaxy S6 Edge+. Deze toestellen hebben allemaal een gebogen display, maar de gebruiker kan de smartphone echter niet vouwen.

Het doel van Samsung is om uiteindelijk opvouwbare en zelfs oprolbare toestellen op de markt brengen. Naar verwachting zal dit jaar al de eerste smartphone met een dergelijk scherm op de markt verschijnen. De smartphone zal waarschijnlijk wel eerst “als experiment” alleen in enkele landen worden uitgebracht, net als bij de lancering van de Samsung Galaxy Round.

Samsung heeft al tal van patenten aangevraagd die betrekking hebben tot technieken die nodig zijn voor dergelijke smartphones. De fabrikant denkt namelijk dat vouwbare-toestellen de toekomst hebben.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *