LG Erkent Bootloop Probleem Op LG G4

LG_G4-stylusDe LG G4 van de Zuid-Koreaanse fabrikant LG is een high-end toestel met een aantrekkelijk design. Toch is niet iedereen blij met de smartphone. Zo klagen sommige gebruikers namelijk over een zogeheten “bootloop”, waarbij de smartphone constant opnieuw opstart. LG heeft dit probleem nu erkent en gaat de toestellen met dit probleem repareren.

Op het internet duiken steeds vaker klachten op over het bootloop probleem op de LG G4. Android Authority besloot hierom contact op te nemen met LG. LG laat n een reactie weten al langer op de hoogte te zijn van het probleem, maar dat een software-update het probleem niet kan oplossen. Het probleem zit namelijk in de hardware, zo er is een onderdeel dat verkeerd contact maakt.

Klanten die de LG G4 niet bij een provider hebben gekocht kunnen de smartphone gratis laten repareren. Klanten die de smartphone wel bij een provider hebben gekocht hebben een garantie bij de provider en niet bij LG. Het bootloop probleem komt niet voor bij alle LG G4-toestellen, maar mocht je hier wel last van hebben dan kan je contact opnemen met LG.

De LG G4 lijkt ook last te hebben van andere problemen. Zo klagen mensen over softwareproblemen met de splitscreen-modus en een wifi-logo dat blijft knipperen. Op deze problemen heeft LG nog niet gereageerd, maar het is aannemelijk dat deze problemen zullen worden opgelost met een software update.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.