Samsung Brengt Galaxy Note 7 Functies Naar Galaxy S7-toestellen

Samsung Galaxy S7Samsung heeft een update uitgebracht voor de Galaxy S7 en de S7 Edge. Deze update beschikt over nieuwe functies voor Always On Display. Deze functies lijken erg veel op de functies die aanwezig waren op de “geannuleerde” Galaxy Note 7.

De nieuwe update voor de Galaxy S7-serie breidt Always On Display uit met nieuwe ontwerpen voor de klok en de mogelijkheid om een eigen afbeelding te tonen. Ook is het mogelijk om een muziekspeler te tonen en is er ondersteuning voor de S-view- en Keyboard-cover toegevoegd. De update is te downloaden via Galaxy Apps.

Niet alle functies die aanwezig zijn op de Note 7 zijn opgenomen in de nieuwste update. Voor sommige functies heb je namelijk de Samsung S Pen nodig. De Galaxy S7-serie heeft geen ondersteuning voor deze pen.

Samsung heeft de update waarschijnlijk uitgebracht om consumenten die een pre-order voor de Note 7 hebben geplaatst over te halen om alsnog de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge te kopen. De Note 7 is namelijk van de markt gehaald, omdat de accu in de phablet vlam kan vatten.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.