“Samsung Komt Met Vijf Galaxy S10-modellen”

samsung-galaxy-s10-renderHet was al langer duidelijk dat Samsung werkt aan meerdere varianten van de aankomende Galaxy S10, maar volgens de bron SlashGear werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant aan maar liefst 5 verschillende modellen. Twee hiervan zouden ondersteuning hebben voor 5G-connectiviteit.

Als we de bron mogen geloven zal Samsung tijdens de Mobile World Congress drie Galaxy S10-modellen uitbrengen. Het gaat om de reguliere Galaxy S10, de Galaxy S10 Lite en de Galaxy S10 Plus. Later in 2019 komen er nog twee modellen, die beide ondersteuning hebben voor het 5G-netwerk. Deze toestellen kennen we tot nu toe als S10 5G/ S10 Beyond X en S10 Bolt.

De Samsung Galaxy S10 en de Galaxy S10 Lite hebben volgens de geruchten een enkele selfie-camera, die in een gat in het scherm is verwerkt. De Galaxy S10 Plus heeft een dual-camera, waardoor een ovale uitsnede is het scherm aanwezig is. Daarnaast heeft de Galaxy S10 Plus een driedubbele camera aan de achterkant en een 6,44-inch scherm met in-display vingerafdrukscanner. De reguliere Galaxy S10 heeft een 6,1-inch scherm en de Galaxy S10 Lite een 5,8-inch scherm.

Samsung-Galaxy-S10-screen-protectors

De modellen met 5G-ondersteuning beschikken volgens de bron over een dual-camera aan de voorkant en maar liefst 4 camera’s aan de achterkant. Het scherm van de Galaxy S10 Bolt zou 6,7-inch groot zijn. Daarnaast krijgen de 5G-modellen een keramische behuizing, inplaats van een glazen behuizing.

Het is nog afwachten hoeveel van dit gerucht waar is. Wij raden aan om de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.