Eerste Video Galaxy S7 Opgedoken

Samsung Galaxy S7 foto'sDe Samsung Galaxy S7 is al via verschillende renders en foto’s opgedoken, maar een video van de smartphone was er nog niet. Deze week is echter de eerste video opgedoken, samen met enkele foto’s waarop onder andere te zien is dat er ondersteuning is voor een microSD-kaart.

Eerder deze week dachten verschillende media dat Samsung zelf de nieuwe flagship al heeft getoond in een Galaxy promotievideo. Dit bleek echter te gaan om de Galaxy S6 Edge+. De onderstaande video lijkt wel echt de Galaxy S7 te tonen.

In de 14 seconden durende video zien we de interface, de voorkant, de achterkant en de camera-module van de Galaxy S7. De camera-module steekt niet meer uit. De video toont net als eerdere afbeeldingen een plastic achterkant. Hierop zijn erg veel vingerafdrukken aanwezig. Laten we hopen dat dit komt door de beschermende laag die nog om de smartphone zit.

Ook zijn er foto’s van de voor- en achterkant naar buiten gebracht. Hierop zien we de zwarte uitvoering samen met een slot waarin de SIMkaart en een geheugenkaartje geplaatst kunnen worden. De bron spreekt verder over een accucapaciteit van 2800mAh en een MicroUSB-poort.

Op 21 februari zal Samsung de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge officieel presenteren. De toestellen krijgen een adviesprijs mee van € 699,99 en € 799,99.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.