Bixby Nu Beschikbaar Voor Galaxy S8 In Zuid-Korea

Samsung Galaxy S8 BixbySamsung kondigde de spraakassistent Bixby eind maart aan, die als eerste beschikbaar zou zijn voor de Galaxy S8 en S8+. Tot nu toe was de stembesturing van Bixby echter nog niet beschikbaar, omdat de dienst nog niet helemaal af was. Samsung heeft de stembesturing zojuist echter geactiveerd in thuisland Zuid-Korea.

De Galaxy S8 is aan de zijkant uitgerust met een speciale knop, waarmee consumenten de slimme assistent Bixby kunnen opstarten. Doordat de stembesturing van Bixby bij de lancering van de Galaxy S8 nog niet helemaal af was, konden consumenten bij de aanschaf van de Galaxy S8 nog niet gebruik maken van deze functie.

Samsung gaf eerder aan dat ‘Bixby Voice’ pas later dit voorjaar in Amerika beschikbaar zal zijn, maar over de beschikbaarheid in andere landen heeft Samsung niks laten weten. In thuisland Zuid-Korea is de stembesturing van Bixby zojuist echter geactiveerd, waardoor de eerste mensen nu gebruik kunnen maken van de stembesturing.

Hopelijk zullen andere landen snel volgen, maar tot die tijd kunnen gebruikers wel gewoon gebruik maken van de andere Bixby-functies, waaronder ‘Home’, ‘Vision’ en ‘Reminder’.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.