“Samsung Introduceert Op IFA-beurs Galaxy Watch Met Bixby”

Samsung-Gear-S3Volgens de laatste berichten zal Samsung tijdens de IFA-beurs een nieuwe smartwatch introduceren onder de naam Galaxy Watch. De Galaxy Watch zou onder andere beschikken over Samsung’s spraakassistent Bixby.

Geruchten over de Galaxy Watch duiken de laatste weken steeds vaker op. Nu kunnen we met vrijwel zekerheid zeggen dat de smartwatch er aan komt, aangezien Samsung een patent heeft ingediend om deze naam te claimen. Ook is het logo van de Galaxy Watch uitgelekt en weten we nu meer over de functies van de smartwatch.

Samsung-Galaxy-Gear

De Galaxy Watch krijgt onder andere toegang tot Bixby, de slimme assistent van Samsung. Er komt geen aparte knop voor Bixby. Bixby kan gewoon worden opgestart via de spraak commando “Hi, Bixby” of door de homeknop ingedrukt te houden. Volgens de website Sammobile is de Galaxy Watch iets dunner dan de Gear S3, maar is de accu juist groter.

De IFA-beurs start op 31 augustus, dus we moeten nog ongeveer 6 weken wachten op de officiële introductie. Een releasedatum of adviesprijs zijn nog niet uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.