“Huawei P9 Krijgt Dubbele Camera”

Huawei P9 renderGeruchten spreken al langer over een dubbele camera aan de achterzijde van de Huawei P9, maar dit gerucht lijkt nu te zijn bevestigd door uitgelekte hoesjes die ruimte hebben voor twee cameralenzen.

Volgens de berichten zullen er maar liefst vier uitvoeringen van de Huawei P9 op de markt verschijnen. Zo komt er onder andere een Lite-variant, een Max-variant en een normale variant. De vierde uitvoering heeft een iets groter scherm en, zoals op de bovenstaande render is te zien, een dubbele camera aan de achterzijde.

Nu zijn er ook foto’s gelekt van hoesjes die voor deze smartphone zijn gemaakt. Fabrikanten van hoesjes krijgen vaak al eerder toegang tot toestelformaten, dus dit is mogelijk een bevestiging van de voorgaande geruchten. Toch kunnen we nog niks met 100% zekerheid zeggen, omdat het ook wel eens voorkomt dat fabrikanten hoesjes maken aan de hand van geruchten.

Wanneer de Chinese fabrikant de Huawei P9 zal aankondigen is nog niet bekend, maar naar verwachting zal de presentatie in april plaatsvinden. De Huawei P8 werd namelijk half april aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.