Foto’s Huawei P9 Tonen Dubbele Camera Aan Achterzijde

Huawei P9 cameraVia Venturebeat zijn enkele foto’s opgedoken van de aankomende Huawei P9. Uit deze foto’s kunnen we onder andere opmaken dat de smartphone is voorzien van een dubbele camera aan de achterkant en een usb-c aansluiting aan de onderkant.

Volgens de bron beschikt de Huawei P9 over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,53GHz Kirin 950 octa-core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB/64GB/128GB opslagruimte, een 12 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en een 3900mAh accu. De Huawei P9 draait op Android 6.0.1 (Marshmallow). De twee lenzen aan de achterkant zorgen ervoor dat foto’s achteraf nog kunnen worden scherpgesteld.

Er zal ook een premium-versie van de Huawei P9 op de markt verschijnen. Deze uitvoering krijgt een snellere Kirin 955-chip en 4GB werkgeheugen. Verder zal de Chinese fabrikant nog een budget-uitvoering en een grotere-uitvoering op de markt brengen. Huawei zal de toestellen de komende maanden presenteren, maar een exacte datum is niet bekend.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.