Pebble Time Round Vanaf Nu Te Koop In Nederland

Pebble Time RoundDe Pebble Time Round, de ronde smartwatch van de succesvolle fabrikant Pebble, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De smartwatch die sinds september al verkrijgbaar is in Amerika, is nu op voorraad bij verschillende Nederlandse webwinkels.

Pebble heeft al verschillende smartwatches op de markt gebracht. De Pebble, Pebble Steel, Pebble Time en Time Steel zijn echter allemaal vierkant. De Pebble Time Round is de eerste smartwatch die is voorzien van een rond display, waardoor het uiterlijk van de smartwatch veel meer wegheeft van een traditionele horloge. De Pebble Time Round is 7,5 mm dun en weegt slechts 28 gram.

Wat de Pebble smartwatches zo aantrekkelijk maakt is de lange accuduur. Zo gaan veel smartwatches van grote fabrikanten slechts één of twee dagen mee op één acculading. De smartwatches van Pebble gaan soms echter wel een week of langer mee op één acculading. De Pebble Time Round is met een accuduur van twee dagen daarop een uitzondering. De smartwatch hoeft gelukkig niet constant aan de lader. De Pebble Time Round kan na een kwartier aan de lader namelijk weer 24 uur mee.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.