Foto’s En Specificaties Van HTC One M10 Gelekt

HTC One M10Via de bekende en betrouwbare lekkers Onleaks en Evleaks zijn zowel foto’s als specificaties gelekt van de HTC One M10. De One M10 is een high-end flagship-toestel die in het tweede kwartaal van dit jaar zal worden aangekondigd.

OnLeaks zegt een prototype van de HTC One M10 in handen te hebben gehad en dat de smartphone is voorzien van een 5,15 inch scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820-chip, 4 GB werkgeheugen, een 12 megapixelcamera en een USB type C-poort. Via Evleaks is een render gelekt die qua design overeenkomt met de prototype van OnLeaks. Hierop zien we onder andere afgeschuinde hoeken en een fysieke homeknop.

Het design van de HTC One M10 wijkt af van het design van de HTC One M9. Zo is de camera aan de achterkant rond inplaats van vierkant en zitten de speakers aan de onderkant inplaats van de voorkant. Ook de fysieke homeknop is niet aanwezig op de huidige HTC One M9. Of deze fysieke homeknop ook een vingerafdrukscanner bevat is niet bekend.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.