“Introductie Huawei P9 Vertraging Vanwege Technische Problemen”

Huawei-P9De introductie van de Huawei P9, de nieuwste flagship-toestel van de Chinese fabrikant Huawei, zal vanwege technische problemen later worden gepresenteerd. Eerder werd nog de indruk gewekt dat de smartphone deze week in Berlijn zal worden aangekondigd.

Op de bovenstaande afbeelding zien we onder andere een 12 megapixel camera met twee lenzen aan de achterzijde. Volgens Chinese bronnen is er vertraging opgelopen vanwege technische problemen met de configuratie van deze dubbele camera.

De Huawei P9 beschikt volgens de berichten over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Kirin 950-chipset, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Ook zal er een Huawei P9 Lite, Huawei P9 Max en een Huawei P9 Premium op de markt verschijnen. De Lite-variant heeft iets mindere specificaties en een lagere adviesprijs, de P9 Max heeft een groter display en de P9 Premium krijgt de beste specificaties.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.