Gelekte Renders Tonen OnePlus 7 Met Pop-up Camera

OnePlus-7-render-1De bekende tech-lekker OnLeaks heeft weer een aantal nieuwe renders met ons gedeeld. Dit keer krijgen we de OnePlus 7 te zien, die beschikt over een pop-up selfie-camera en een scherm die de gehele voorkant in beslag neemt.

Op de onderstaande afbeeldingen vallen een aantal dingen op. Zo vult het scherm, dat volgens de geruchten 6,5-inch groot is, vrijwel de gehele voorkant. Hierdoor is er geen ruimte meer over voor de selfie-camera. Deze camera heeft OnePlus daarom verwerkt in een pop-up module die uit de bovenkant van de behuizing omhoog schuift wanneer je deze camera nodig hebt. Ook zien we aan de achterkant dit keer een driedubbele camera die een klein beetje uit de behuizing steekt. Specificaties over deze camera hebben we nog niet.

Aan de onderkant vinden we een usb-c poort en de behuizing meet volgens de geruchten 162,6 x 76 x 8,8 mm. Intern kunnen we een Snapdragon 855-processor en een 4150mAh accu verwachten. Het is nog onduidelijk wanneer OnePlus de smartphone officieel zal introduceren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.