Introductie HTC 10 Op 6, 11, 12 Of 19 April

HTC One M10Dat HTC dit jaar een opvolger van de HTC One 9 zal introduceren is geen geheim. Wanneer HTC de zogeheten HTC 10 voor het eerst gaat presenteren is nog wel onduidelijk. Het komt zelden voor dat geruchten over de introductiedatum van een nieuwe smartphone zoveel met elkaar verschillen.

Geruchten over de introductiedatum van de HTC 10 spreken elkaar nogal tegen. Zo zijn de datums 6, 11, 12 en 19 april allemaal al voorbij gekomen. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de introductie in april zal plaatsvinden. Voornamelijk tonen fabrikanten de nieuwe flagship-toestellen tijdens de Mobile World Congress, maar dit jaar koos HTC ervoor om dat niet te doen. Waarschijnlijk wilde HTC niet de concurrentie aangaan met Samsung en meer aandacht creëren met een eigen event.

Er zijn al wel veel foto’s en specificaties uitgelekt. Zo weten we onder andere dat de HTC 10 in ieder geval in vier kleuren op de markt zal verschijnen, dat de behuizing afgeschuinde randen heeft en dat er een 5,15 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels aanwezig is. Intern beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een mciroSD-kaart en een 12 megapixel Ultrapixel-camera. De HTC 10 draait op Android 6.0 (Marshmallow) met HTC’s eigen skin.

Het enige wat we nog niet weten is de adviesprijs en de datum waarop de smartphone in de winkels komt te liggen. Lang hoeven we in ieder geval niet meer te wachten. De introductie zal over drie tot vier week plaatsvinden.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.