Chrome Voor Android Krijgt Optie Om Downloads Te Pauzeren

google-chrome-logoDe Chrome browser voor Android-toestellen krijgt een update, waarna het mogelijk is om downloads te annuleren of te pauzeren. Dit is iets waar veel Android-gebruikers lang op hebben gewacht en voor sommige gebruikers zelfs de reden is om over te stappen op een andere browser.

In Chrome is het mogelijk om een bestand op twee manieren te downloaden. Door gewoon op de download-link te klikken zal het bestand buiten Chrome om worden gedownload via de download manager op Android. Download je een mediabestand door er lang op te klikken dan is de download te zien in de Chrome browser. Hier kan de gebruiker momenteel echter niks anders dan de download te bekijken.

Chrome Dev 50 downloads

In Chrome Dev 50 kan je voortaan niet alleen de download bekijken, maar ook de download pauzeren of annuleren. Deze opties verschijnen in de notificatiebalk tijdens het downloaden. Momenteel is de optie alleen beschikbaar in Chrome Dev, maar de nieuwe functies zullen vermoedelijk ook snel worden toegevoegd aan de normale versie van de mobiele browser.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *