BlackBerry Komt Dit Jaar Met Twee Midrange Android-smartphones

BlackBerry_PrivDe CEO van BlackBerry heeft bevestigd dat de Canadese fabrikant dit jaar nog twee Android-toestellen op de markt zal brengen. Beide toestellen krijgen midrange-specificaties.

John Chen heeft laten weten dat de twee nieuwe smartphones een adviesprijs meekrijgen van tussen de $300 en $400. De huidige BlackBerry Priv heeft volgens Chen namelijk een te hoge adviesprijs voor de “normale markt”. Wel zullen de nieuwe smartphones dan worden voorzien van minder krachtige specificaties.

Eerder doken al geruchten op over de BlackBerry Rome en BlackBerry Hamburg. Volgens deze berichten zou de Rome een fysiek toetsenbord en high-end specificaties krijgen. Chen spreekt echter over toestellen met midrange specificaties, dus we zullen even moeten afwachten hoeveel hiervan waar is. Wel bevestigde Chen dat één van de twee toestellen inderdaad een fysiek toetsenbord krijgt.

Volgens de geruchten zal de BlackBerry Hamburg met touchscreen in de herfst worden uitgebracht. De BlackBerry Rome zal later op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.