Android 6.0 Voor Samsung Galaxy S5 Nu Beschikbaar In Nederland

Samsung-Galaxy-S5_Android-6.0_MarshmallowDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung is begonnen met de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) voor de Galaxy S5 in Nederland. De update werd een maand geleden al uitgerold in Zuid-Korea.

De uitrol van Android 6.0 voor de Galaxy S5 is nu gestart in Nederland. Er komen ook meldingen binnen uit andere Europese landen, maar nog niet uit België. Toch zal de update ook daar op korte termijn worden uitgerold.

De nieuwe Marshmallow-update komt met Samsung’s eigen TouchWiz-skin en brengt enkele handige nieuwe functies met zich mee. Zo is Marshmallow onder andere voorzien van de energiebespaarmodus Doze, die de accuduur in standbymodus moet verlengen. Ook is het mogelijk om permissies afzonderlijk te beheren en is Google Now on Tap toegevoegd. Google Now on Tap werkt alleen als je je smartphone op de Engelse taal hebt ingesteld.

Naast de nieuwe functies zijn ook enkele stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd, waardoor de smartphone sneller zal moeten draaien. Om te controleren of de update al voor jou toestel beschikbaar is ga je naar instellingenmenu -> Over deze telefoon -> software-update.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.