Goedkoopste Uitvoering OnePlus 3 Krijgt 4GB RAM En 32GB Opslag

OnePlus TwoDe Chinese fabrikant OnePlus werkt momenteel hard aan de OnePlus 3, een high-end smartphone die waarschijnlijk weer voor een lage prijs over de toonbank gaat. Volgens de laatste berichten krijgt de goedkoopste uitvoering van deze smartphone 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte.

GizmoChina schrijft op basis van een interne bron dat de OnePlus 3 in twee varianten op de markt zal verschijnen. De goedkoopste uitvoering krijgt een adviesprijs mee van 1999 Yuan, omgerekend ongeveer 269,00 euro. De goedkoopste uitvoering van de OnePlus 2 (3GB/16GB) kost momenteel 1799 Yuan. In Europa is echter alleen de duurdere uitvoering beschikbaar met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Deze kost momenteel 345,00 euro of 2199 Yuan in China.

In China kosten de smartphones van OnePlus iets minder dan in bijvoorbeeld Europa. Hierdoor is het lastig in te schatten wat de uiteindelijke verkoopprijs zal zijn in Europa. Naar verwachting zullen de prijzen van de OnePlus 3 echter niet veel schelen met die van de OnePlus 2. Volgens dezelfde bron beschikt de goedkoopste uitvoering van de OnePlus 3 over een Snapdragon 820-soc, 4GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De duurdere variant krijgt 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De interne bron wist nog geen informatie te delen over de adviesprijs van de duurdere uitvoering.

OnePlus heeft zelf nog niet aangegeven wanneer de fabrikant de OnePlus 3 zal presenteren, maar de geruchten spreken over een introductie op 18 mei.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.