“Eerste Foto’s OnePlus 3 En Verpakking Uitgelekt”

OnePlus-3-verpakkingDe laatste tijd duiken steeds vaker geruchten op van de aankomende OnePlus 3. Zo weten we al vrij veel over de specificaties van de nieuwe smartphone, maar over het uiterlijk is nog weinig bekend. Vandaag zijn echter de eerste “foto’s” opgedoken van de OnePlus 3 en de verpakking van het toestel, aldus de bron.

Een gebruiker van de Chinese website Weibo plaatste enkele foto’s van een smartphone, waarvan hij claimt dat het om de OnePlus 3 gaat. De smartphone heeft een verschrikkelijk lelijke case, waardoor veel van het design niet zichtbaar is. Ook lijkt de achterkant van de OnePlus 3 niet netjes afgewerkt en heeft het wel wat weg van het design van een HTC toestel. Hierdoor is het goed mogelijk dat het om een prototype gaat of dat het een andere smartphone is, we zien immers ook geen OnePlus logo. Wel zien we aan de voorkant een ovalen homeknop, waarin waarschijnlijk een vingerafdrukscanner zit verwerkt.

Dezelfde gebruiker heeft ook een afbeelding geplaatst met verschillende renders van de OnePlus 3 verpakking. Mogelijk heeft OnePlus één van deze verpakkingen gekozen of zullen er verschillende worden gebruikt. Ook bij deze afbeelding kunnen we niet met zekerheid zeggen of het om een officiële render gaat, of dat deze render misschien is gemaakt door een fan.

box

Volgens eerdere geruchten beschikt de OnePlus 3 over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820 processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte en een 3500mAh accu met ondersteuning voor OPPO’s VOOC-technologie. Hierdoor kan de accu in slechts 15 minuten tijd volledig worden opgeladen.

OnePlus zal de smartphone vermoedelijk eind deze maand officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *