“Samsung Galaxy S7 Active Krijgt 5,5-inch Display”

Galaxy-S7-ActiveVolgens de geruchten werkt Samsung aan een Galaxy S7 Active. Dit is een stevigere versie van de reguliere Galaxy S7, die volgens de laatste berichten is voorzien van een 5,5-inch display.

Doordat er steeds vaker geruchten opduiken over de Galaxy S7 Active zal het naar verwachting niet lang meer duren voordat de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung de smartphone officieel zal presenteren. Ook deze week zijn weer nieuwe specificaties gelekt, zo krijgt de smartphone waarschijnlijk 4GB werkgeheugen, een Snapdragon 820-chipset, 32GB opslagruimte en net als de Galaxy S7 Edge een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels. Het is nog onbekend of het opslagruimte kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Over de camera is nog wat onduidelijkheid, maar waarschijnlijk is dit de zelfde camera als in de reguliere Galaxy S7. De behuizing is wel wat dikker, maar dit komt doordat deze een stuk sterker is. Ook is de accu waarschijnlijk een stuk groter. Dit is namelijk ook het geval bij de Galaxy S6 Active. Deze heeft een 3500mAh accu, terwijl de reguliere Galaxy S6 een 2550mAh accu heeft. De camera voor selfies heeft een resolutie van 5 megapixels.

Active-uitvoeringen van Samsung smartphones worden niet overal op de markt uitgebracht. Het is dan ook nog niet bekend of de Galaxy S7 Active in Nederland en België op de markt zal verschijnen. Wel weten we dat de smartphone in Amerika exclusief bij de provider AT&T verkrijgbaar zal zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.