Lenovo Topman Hint Naar Motorola Introductie Op 9 Juni

moto-g4-plusDe CEO van Lenovo, Yang Yuanqing heeft tijdens de presentatie van de Lenovo Zuk Z2 Pro in China, door laten schemeren dat op 9 juni een Motorola introductie zal plaatsvinden. Geruchten spreken al langer over de komst van de Moto G4, dus het is goed mogelijk dat Yuanqing het over dit toestel heeft.

Volgens Yang Yuanqing zal er op 9 juni een “spannende Motorola introductie” plaatsvinden. De tech-wereld denkt nu gelijk aan de komst van de Moto G4 en de Moto G4 Plus, toestellen waar de laatste tijd veel geruchten over opduiken. Zo zijn er al foto’s, renders, een video en al enkele specificaties gelekt.

Als de berichten tot nu toe kloppen, is de Moto G4 Plus iets groter dan de normale Moto G4-uitvoering en heeft dit toestel ook een vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm. De normale Moto G4 krijgt waarschijnlijk geen vingerafdrukscanner.

Veel specificaties kennen we echter nog niet, maar hier zullen we de komende tijd ongetwijfeld meer over te weten komen. Wij zetten 9 juni in ieder geval alvast in onze agenda.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.