“Accu Oppo Find 9 In 15 Minuten Volledig Opgeladen”

OPPO logoIn februari van dit jaar kondigde de Chinese fabrikant Oppo de nieuwste versie van Super VOOC Flash Charge aan. Met deze techniek is het mogelijk om een 2500 mAh accu in slechts 15 minuten van 0 procent tot 100 procent op te laden. De aankomende Oppo Find 9 beschikt volgens de geruchten over deze snellaadtechnologie.

De VOOC-technologie van Oppo bestaat al enkele jaren en kan accu’s in een kortere tijd opladen. De laatste versie van VOOC “Super VOOC Flash Charge” maakt echter een enorm verschil, aangezien een normale accu in slechts 15 minuten volledig kan worden opgeladen. De concurrerende snellaadtechnologieën zoals Qualcomm’s Quick Charge en MediaTek’s Pump Express+ kunnen hier niet aan tippen. Hoe “goed” de nieuwe VOOC snellaadtechniek is voor de accu van de smartphone is nog niet helemaal duidelijk.

De website KKJ schrijft dat de Oppo Find 9 ondersteuning krijgt voor de nieuwe VOOC-technologie. Dit baseert de bron op de onderstaande gelekte promo-afbeelding.

Oppo Find 9 VOOC

Eerder dook de mogelijke Oppo Find 9 al op in een benchmarktest. Volgens deze test beschikt de smartphone over een Full-HD scherm, een Helio P10-chipset en Android 5.1. Nieuwe geruchten spreken echter over twee verschillende uitvoeringen met een Full HD en QHD scherm, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en Android 6.0 (Marshmallow). De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh en ondersteuning voor VOOC-snelladen.

Het is vooralsnog onbekend wanneer Oppo de nieuwe smartphone officieel zal aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.