Acer Komt Eind Dit Jaar Met “Gaming-smartphone”

Acer Predator 6 - Predator 8 gaming-smartphoneEen topman van Acer heeft laten weten dat de fabrikant in het vierde kwartaal van dit jaar een gaming-smartphone op de markt zal brengen. Eind 2015 toonde Acer al de gaming-smartphone Predator 6, maar deze is nooit op de markt gebracht.

Het is niet bekend of Acer eind dit jaar eindelijk de Predator 6 zal lanceren of dat de Taiwanese fabrikant aan een totaal nieuwe smartphone werkt. De Predator 6 heeft onder andere een 6-inch Full HD-display, een MediaTek Helio X20-soc, 4GB werkgeheugen, een 21 megapixel camera en vier speakers. De smartphone heeft een metalen behuizing en weegt 350 gram. De Predator 6 ondersteunt haptische feedback en simuleert zo de joypads op het beeldscherm als je het toestel in de breedte vasthoudt. Acer introduceerde tijdens de IFA 2015 ook een gaming-tablet. Deze zogeheten Predator 8 heeft iets minder snelle specificaties en kost 350 euro.

Acer-topman S.T. Lieu laat niet weten of de aankomende gaming-smartphone is gebaseerd op de Predator 6, of dat het om een compleet nieuw model gaat. Ook wil hij niks kwijt over de specificaties van de smartphone. Wel laat hij weten dat de smartphone een adviesprijs meekrijgt van tussen de 499 en 599 euro, en dat de smartphone ondersteuning krijgt voor Acer’s cloudservices.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.