Lenovo Brengt Lenovo-toestellen Naar De Benelux

lenovo-k5Lenovo zal binnenkort smartphones in de Benelux uitbrengen onder zijn eigen merknaam. De Chinese fabrikant heeft eerder al wel enkele toestellen uitgebracht in Nederland en België, maar deze vallen onder de Motorola Moto-serie.

Vanaf deze maand zal Lenovo de eerste smartphones onder de Lenovo merknaam uitbrengen in de Benelux. De eerste smartphone is de Lenovo K5. Deze smartphone is in andere landen uitgebracht onder de naam Vibe K5 en beschikt onder andere over een 5-inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een Qualcomm Snapdragon 415 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera, een 2.750 mAh accu en dualSIM-ondersteuning. De Lenovo K5 krijgt een adviesprijs mee van 179 euro.

Lenovo heeft een aantal jaren geleden de smartphonefabrikant Motorola overgekocht van Google. Met Motorola brengt Lenovo high-end smartphones op de markt tegen een aantrekkelijke prijs. Zo zal Lenovo in juni, na de lancering van de Lenovo K5, de Motorola Moto G4 en G4 Plus uitbrengen in de Benelux. Deze toestellen krijgen een adviesprijs mee van 229 en 269 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.