ZTE Introduceert High-End Axon 7

ZTE Axon 7De Chinese fabrikant ZTE heeft een nieuwe high-end smartphone geïntroduceerd. De zogeheten Axon 7 beschikt onder andere over een drukgevoelig scherm en maar liefst 6GB werkgeheugen.

High-end toestellen van Chinese fabrikanten worden steeds interessanter, dus hier schrijven we dan ook regelmatig over. Zo heeft de fabrikant ZTE zojuist een zeer krachtige smartphone geïntroduceerd die in twee uitvoeringen op de markt komt. De ZTE Axon 7 heeft een metalen behuizing, een 5,5 inch Quad HD AMOLED scherm, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, een 20 megapixel camera aan de achterkant met ISOCELL-technologie van Samsung, een 8 megapixel camera aan de voorkant, twee frontspeakers, een 3140mAh accu en een vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow).

De goedkopere uitvoering kost in Europa €409 en is voorzien van 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De duurdere variant kost €450 en heeft maar liefst 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. ZTE heeft ook een nog duurdere versie gepresenteerd die voor €560 over de toonbank gaat. Deze uitvoering beschikt over een drukgevoelig scherm, waardoor je andere functies kunt activeren door harder op het scherm te drukken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *