Android 6.0.1 Marshmallow Voor OnePlus 2 Onderweg

OnePlus TwoOnePlus heeft aangekondigd dat het bedrijf deze week zal beginnen met de uitrol van de OxygenOS 3.0.2 voor de OnePlus 2. OxygenOS 3.0.2 is gebaseerd op Android 6.0.1 (Marshmallow).

De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het voor sommige gebruikers iets langer kan duren voordat de OxygenOS 3.0.2-update op hun toestel binnenkomt. Het zal echter niet langer moeten duren dan enkele dagen.

Na de update beschikt de OnePlus 2 over Marshmallow-functies zoals de energiebespaarmodus Doze. Ook heeft OnePlus een nieuw uiterlijk voor de camera-app toegevoegd en moet de smartphone beter presteren en sneller vingerafdrukken herkennen. Verder heeft de fabrikant Dirac HD Sound toegevoegd om de kwaliteit van de speakers te verbeteren en kunnen gebruikers alle applicaties in één keer verwijderen met een nieuwe knop. Een volledig overzicht van nieuwe functies zijn te vinden op de website van OnePlus.

De update maakt gebruik van de geïntegreerde vingerafdrukscanner feature van Google, waardoor gebruikers na het installeren van de update opnieuw hun vinger moeten scannen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.