Samsung Galaxy S7 Active Officieel Gepresenteerd

Samsung Galaxy S7 Active renderDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft deze week de Galaxy S7 Active officieel gepresenteerd. De smartphone is een aangepaste versie van de huidige Galaxy S7 en is onder andere voorzien van een robuuste behuizing en fysieke knoppen.

De Samsung Galaxy S7 Active beschikt over een water- en stofdichte behuizing, drie fysieke knoppen en een 4000mAh accu. Dit is een stuk groter dan de accu’s in de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Ook is er een ‘active key’ aanwezig, waaraan een actie gekoppeld kan worden.

Intern vinden we een 5,1 inch Quad HD Super AMOLED-scherm, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera en 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De smartphone is met een gewicht van 185 gram en afmetingen van 148,8x75x9,9mm iets groter en zwaarder dan de andere Galaxy S7-smartphones. Wel voldoet de Galaxy S7 Active aan militaire MIL STD-810G-normen, waardoor de smartphone tegen een stootje kan.

Samsung Galaxy S7 Active

Vanaf 10 juni is de Samsung Galaxy S7 Active in Amerika verkrijgbaar via de provider AT&T. Het is niet bekend of de smartphone ook naar Europa komt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.