Specificaties HTC Nexus Marlin Opgedoken In Benchmark

HTC-SailfishAl sinds het begin van dit jaar duiken er geruchten op over twee nieuwe Nexus-toestellen die door de Taiwanese fabrikant HTC zullen worden gemaakt. De toestellen staan intern bekend onder de codenaam Sailfish en Marlin. Dankzij een recente benchmarktest weten we nu de specificaties van beide smartphones.

Vorige week doken de specificaties van de “Sailfish” op via de website Android Police. Dezelfde bron claimt nu ook de HTC Nexus Marlin in handen te hebben en deze beschikt naast een ander formaat scherm en een grotere accu over dezelfde specificaties als de Nexus Sailfish.

Volgens de bron beschikt de Nexus Sailfish over een 5-inch display met een 1080p-resolutie en een 2770mAh accu, terwijl de Marlin is voorzien van een 5,5-inch display met een QHD-resolutie en een 3450mAh accu. Beide toestellen beschikken verder over een nog onbekende 2GHz 64-bit quad-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of meer opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een USB-C poort.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *