ZenFone 3: Asus Introduceert Eerste Smartphone Met Snapdragon 821-processor

asus-zenfone-3-deluxeASUS heeft deze week de ZenFone 3 geïntroduceerd. De ZenFone 3 beschikt over high-end specificaties en is de eerste smartphone met Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 821-chipset.

Eerder schreven we al dat Qualcomm een nieuwe chipset heeft geïntroduceerd. Deze Snapdragon 821-chipset is 10 procent sneller dan de Snapdragon 820 en verbruikt minder energie. De ZenFone 3 is de eerste smartphone die over deze chipset beschikt. De ZenFone 3 komt echter in drie uitvoeringen op de markt, waarvan alleen de Deluxe-variant is voorzien van de Snapdragon 821 chipset.

Naast de nieuwe processor beschikt de ZenFone 3 ook over een 5,7-inch display met een HD-resolutie, 6GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 23 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu.

De ASUS ZenFone 3 draait op Android 6.0 (Marshmallow) en zal als eerste in Taiwan en Hong Kong worden uitgebracht. Het is nog niet bekend of de smartphone ook naar Nederland komt.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.