“Specificaties HTC Nexus Sailfish Gelekt”

HTC-NexusVolgens de geruchten zal HTC later dit jaar twee nieuwe Nexus-toestellen ontwikkelen, die intern bekendstaan onder de namen Marlin en Sailfish. Van die laatste zijn nu enkele specificaties gelekt.

De laatste details over de Nexus Sailfish zijn gelekt via het Twitter account (@evleaks) van de doorgaans betrouwbare bron Evan Blass. Hij heeft een screenshot geplaatst van een build.prop-bestand waarin een aantal specificaties worden genoemd.

Als de informatie klopt krijgt de smartphone onder andere een Qualcomm Snapdragon 820-processor en een display met een Full HD-resolutie. Meer informatie is niet op te maken uit het build.prop-bestand, maar als we naar de eerdere geruchten kijken krijgt de smartphone een 5,2-inch display, 4GB werkgeheugen, een 2770 mAh accu, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera voor het maken van selfies.

Naar verwachting zal Google beide nieuwe Nexus-toestellen in de herfst aankondigen en zullen zowel de “Sailfish” als de “Marlin” nog voor het einde van dit jaar in Nederland verkrijgbaar zijn.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.