Nieuwe LG V20-teaser Hint Naar Audio

LG V20 RenderLG heeft een nieuwe teaser online gezet voor de opvolger van de LG V10. De LG V20 is een high-end smartphone die op 6 september zal worden aangekondigd. Op de teaser zien we een microfoon, wat vermoedelijk een hint is naar de goede audiokwaliteit van de smartphone.

LG liet eerder al weten dat de LG V20 zal worden uitgebracht met Android 7.0 (Nougat). Ook heeft de smartphone ondersteuning voor 32-bits Quad DAC, die moet zorgen voor zeer goede audiokwaliteit. In de nieuwste teaser zien we weer een hint naar audio, waardoor het lijkt dat de LG V20 zich moet onderscheiden door betere audio dan de concurrentie. De microfoon moet waarschijnlijk aangeven dat de LG V20 zeer zuiver geluid kan opnemen.

LG V20 teaser

Volgens de geruchten zal LG de smartphone voorzien van een 5,7 inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een dubbele camera aan de achterkant en een extra tweede scherm aan de voorkant voor notificaties en widgets. Ook moet het mogelijk zijn om de smartphone uit te breiden met hardware modules.

We hoeven nog maar twee weekjes te wachten tot de officiële introductie van de LG V20. De LG V10, de voorganger van de LG V20, kwam op de markt voor 699 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.