Lenovo Introduceert Moto Z Play

Lenovo-Moto-Z-PlayLenovo heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn de Moto Z Play officieel geïntroduceerd. De smartphone heeft net als de andere Moto Z-toestellen een dunne behuizing van glas en aluminium. Naast de smartphone heeft de Chinese fabrikant ook de Hasselblad True Zoom gepresenteerd. Dit is een camera module die aan de achterkant van de Moto Z-smartphones kan worden geklikt.

De Lenovo Moto Z Play beschikt over een 5,5-inch AMOLED-display met een full-HD-resolutie, een Snapdragon 625-octacore processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een grote 3510mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 16 megapixel camera met laser-autofocus aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone heeft aan de achterkant een aansluiting voor Moto Mods. Moto Mods zijn hardware modules die aan de achterkant van de smartphone kunnen worden geklikt.

Lenovo heeft ook de Hasselblad True Zoom geïntroduceerd. Dit is een camera Mod met 10x optische zoom. Ook is de True Zoom Mod voorzien van een Xenon flitser en kunnen foto’s in RAW formaat worden opgeslagen. Dankzij deze Mod kan je met je smartphone voortaan veel verder inzoomen en betere foto’s schieten. De adviesprijs van €249 is echter wel aan de erg hoge kant.

Zowel de Hasselblad True Zoom als de Lenovo Moto Z Play komen later deze maand op de markt. De Moto Z Play krijgt een adviesprijs mee van €449.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.