TP-Link Introduceert Twee Nieuwe Mid-range Smartphones

Neffos X1 maxTijdens de IFA-beurs heeft TP-link twee nieuwe smartphones gepresenteerd die onder andere in Nederland worden uitgebracht. De toestellen hebben een 5-inch en 5,5-inch display en gaan over de toonbank voor 199 en 249 euro.

TP-Link maakt onder meer routers, maar is sinds 2015 ook actief op de smartphonemarkt. Rond het einde van dit jaar brengt de fabrikant de Neffos X1 en de Neffos X1 Max op de markt, die beide een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

De Neffos X1 beschikt over een 5-inch display met een HD-resolutie, een MediaTek Helio P10- processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 2250 mAh accu, 4G-ondersteuning, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

De Neffos X1 komt op de markt in de kleuren zilver en goud, maar in Nederland zal waarschijnlijk alleen de uitvoering met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte in de winkels verschijnen.

De Neffos X1 Max heeft zoals de naam al doet vermoeden een groter 5,5-inch scherm met een hogere Full HD-resolutie. Ook is er een grotere 3000 mAh accu met een snellaad-functie aanwezig. De specificaties zijn verder vrijwel gelijk, maar de Max-uitvoering heeft 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte.

Beide smartphones draaien op Android 6.0 (Marshmallow) met een schil van TP-link. Een exacte releasedatum is niet bekend, maar de toestellen zullen uiterlijk begin volgend jaar op de markt verschijnen voor 199 en 249 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.