“Samsung Galaxy S8 Plus Zal Vaker Worden Verkocht Dan Galaxy S8”

Samsung Galaxy S8 teaserSamsung zal binnen enkele maanden twee varianten van de Galaxy S8 op de markt brengen. De Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. Volgens de geruchten zal de fabrikant inzetten op de Galaxy S8 Plus, omdat de Edge-uitvoeringen van de voorgangers beter verkochten dan de normale uitvoering.

Na de introductie van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge bleek al snel dat de Edge-variant populairder was dan de standaard Galaxy S6. Hierdoor besloot Samsung bij de lancering van de opvolger meer Galaxy S7 Edge-toestellen te produceren. Dit pakte goed uit, aangezien 70% van de verkopen een Galaxy S7 Edge zou zijn geweest.

Samsung verwacht nu het zelfde bij de lancering van de Galaxy S8. Volgens de geruchten krijgt de Galaxy S8 Plus een 6,2-inch scherm terwijl de normale Galaxy S8 het moet doen met een 5,8-inch scherm. Doordat de bezels klein blijven zijn beide toestellen echter niet veel groter dan de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge.

De 5,8-inch Galaxy S8 krijgt vermoedelijk een adviesprijs mee van 799 euro. De 6,2-inch Galaxy S8 Plus zal voor 899 euro over de toonbank gaan. Beide toestellen worden op 29 maart in New York gepresenteerd. Vanaf 21 april liggen de toestellen in de winkels.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.